Skip to the content

Vores historie

JAMO Industri ApS er en familieejet virksomhed, som drives af far og søn, Jan Andersen og Morten Pedersen. På baggrund af mere end 50 års erfaring med at bygge specialmaskiner stiftede Jan og Morten i 2012 JAMO Industri. Drivkraften bag etableringen af virksomheden var de to iværksætteres passion for at nytænke, designe og bygge industrimaskiner.

Visionen bag JAMO Industri var og er fortsat at løse opgaver for virksomheder inden for stål-, plast- og træindustrien, primært med fokus på at bygge specialdesignede industrimaskiner og robotanlæg tilpasset kundernes behov.

JAMO Industri er beliggende midt i Thisteds industrikvarter, hvorfra der er rig mulighed for at samarbejde med andre af lokalområdets virksomheder.

Jan Andersen, Maskinbygger

Jan blev i 1979 udlært som maskinarbejder hos Bachs Maskinfabrik i Thisted. Efterfølgende arbejdede han som maskinbygger hos bl.a. Brio og Joran Bor. I 1983 valgte han at starte som selvstændig inden for maskinbyggerbranchen, og det har han været siden da. Han er i dag ejer og medejer af henholdsvis AP Teknik og JAMO Industri.

Morten Pedersen, Elektronikingeniør, Industrielektriker

Morten Pedersen blev i 2007 udlært som industrielektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik hos Coloplast i Thisted. I perioden 2007-2012 arbejdede han først hos Coloplast og efterfølgende hos Akea, før han i 2012 besluttede sig for at videreuddanne sig. Efter fem år studier blev han i 2017 færdig som elektronikingeniør ved Aarhus Universitet, og siden da har han fuldt ud engageret sig tilværelsen som selvstændig og medejer af JAMO Industri.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos JAMO Industri er god service, høj kvalitet og godt håndværk i højsædet. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt!